Nimiteemat

Yleensä jokaiselle kasvatille mietitään juuri sille sopiva nimi, joka viittaa joko varsan ulkonäköön, luonteenpiirteisiin tai vaihtoehtoisesti ihan vain tutkien varsan vanhempien nimiä. On kuitenkin kiva tehdä asioita joskus eri tavalla, minkä myötä meillä onkin niin kutsuttuja nimiteemoja. Näissä muutaman kuukauden sisällä syntyneet varsat on nimetty yhteisen teeman mukaisesti.

Breandan of Thrones

Maalis-toukokuussa 2014 syntyi Game of Thrones -teeman mukaisesti yhteensä seitsemän varsaa. Maaliskuun viimeisenä päivänä syntyi ryhmän ensimmäinen varsa, joka oli lähes valkoinen. Nimeksi tuli tietenkin Breandan Jon Snow ja varsan osti siskoni Zafiro. Loput kuusi varsaa jäivät Breandaniin ja niiden nimet ovat: Breandan Nymeria, Breandan Wildfire, Breandan Eddard ja Breandan Shireen sekä todella harvinaiset kaksoset Breandan Benjen ja Breandan Brienne. Vielä erikoisempaa kaksosista teki sen, että molempien vanhempien nimet alkoivat B-kirjaimella, joten varsat saivat eri sukupuolistaan huolimatta saman alkukirjaimen.

Titityy!

Marras-joulukuussa 2015 Breandanissa syntyi kuusi irlantilaista lintua. Ensimmäinen oli Breandan Blackcap, jolla on tumma pää kuten nimikkolinnullaan mustapääkertulla. Seuraavaksi syntyi komea musta ori Breandan Jackdaw, joka nimettiin tumman naakka-linnun mukaisesti. Breandan Fulmarin nimi ei tule myrskyliitäjän valko-harmaasti väristä, vaan siitä kun pienikokoinen ori laukkasi lähes liitäen tarhassaan. Ryhmän ainoa tamma on Breandan Starling (kottarainen), jolla on päässään niin täydellinen tähti, että sen nimen haluttiin viittaavan tähän. Breandan Razorbillin nimikkolintu ruokki on myös mustavalkoinen ja rautiaankirjavan Breandan Dunnockin lintu rautiainen (kuvassa) kertoo itsestään yhteyden.

Heroes of the Breandan

Breandanin sankariteeman idean keksin maaliskuussa 2018, mutta se sai alkunsa vasta heinäkuussa, koska silloin kolme tammaani synnyttivät varsat Dantha's Fenix -nimiselle orille. Fenix sattumoisin oli suunnitelman hetkellä uusin hahmo Heroes of the Storm -pelissä, joten varsat yksinkertaisesti täytyi nimetä tämän teeman mukaisesti! Niinpä heinä-syyskuun kasvatit ovat: Breandan Maiev, Breandan Brightwing, Breandan Falstad, Breandan Kerrigan, Breandan Arthas, Breandan Tyrael, Breandan Raynor, Breandan Auriel, Breandan Li-Ming.
kuvassa vasemmalta: Kerrigan, Arthas, Tyrael